Хора с увреждания от Перник подредиха Великденски благотворителен базар в сградата на Съдебната палата в града

Хора с увреждания от Перник подредиха Великденски благотворителен базар в сградата на Съдебната палата в града. Сред артикулите, които се предлагат, са сувенири, подаръци и украси, свързани с предстоящите празници.

Проявата е по покана на председателя на Административен съд - Перник Ивайло Иванов, съобщи Анелия Кирилова от социалното предприятие „Направено с любов“ към едноименното сдружение, което е организатор на базара.  

Освен да си закупят сувенири от хора в неравностойно положение, дошлите на базара могат да дарят и хранителни продукти за благотворителната кампания на гражданската инициатива „Не си сам“. Акцията, която се провежда и в момента, си е поставила за цел да зарадва с хранителни пакети над 400 нуждаещи се домакинства в Пернишко. Двете инициативи се подпомагат и си взаимодействат една с друга още от създаването си, като това е първото им съвместно начинание.

„Много добър начин за реализация на нашите продукти и за оценка на нашите хора. Има интерес и признателност. Всички хора реагират с уважение и всеки си купува нещо с идеята да ни помогне. Аз съм много благодарна.”, заяви Кирилова.

Базарът на „Направено с любов“ е подкрепен и от останалите магистрати и служители в Съдебната палата в Перник. Той ще работи и в рамките на днешния ден.

 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини