Георги Георгиев и Ясен Колев от „Възраждане“ ще водят листи за националните и местните избори

    Партия „Възраждане“ в Хасково обяви кандидатските си листи за предстоящите избори на 9 и 23 юни.

    Георги Георгиев ще бъде водач за вота 2 в 1 за членове на Европейския парламент и за народни представители. Хасковлията е на 45 г., инженер-химик от ХТМУ в София, има 16 г. стаж в тежката химия, народен представител в 47-о, 48-о и 49-о Народно събрание, областен координатор на „Възраждане“ в Хасково и Кърджали.

    Това обяви днес Венета Стоянова, която е председател и учредител на партията в Димитровград, където е и общински съветник. Тя ще бъде втора в листата с кандидати за депутати.

    Следват Даниел Леков – председател на „Възраждане“ в Харманли, Ясен Колев – председател на „Възраждане“ в Хасково, Красимира Христова, Росица Христозова, Марияна Иванова, Марин Филипов, Атанас Кръстев, Димитър Димитров, Тихомир Трендафилов, Атанас Ангелов, Гергана Димитрова, Тодор Тодоров, Минчо Минчев и Евдокия Щерева.

    Листата за предстоящите избори за общински съветници в Хасково на 23 юни ще води Ясен Колев. Той уточни, че целият списък ще бъде обявен след 7 май, когато ще има събрание на членовете на партията в община Хасково.

    „За пореден път „Възраждане“ ще се бори за максимума и доверието на нашите сънародници за първа политическа сила, както в национален план, така и на областно ниво. Националните приоритети са спазване на неутралитет в разгарящите се военни конфликти, запазване на българската валута чрез референдуми“, каза Венета Стоянова. Тя уточни, че целта им е да излъчат минимум двама народни представители от областта, но може и трима.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ко
      Копекини сте !
      9 -2
      22:47, 26 апр 2024
      Долни руски мекерета доведени от софийските катакомби от Марийновския квартал на Димитровград от олу дере на Хърманли ! И какво можем да очакваме нещо ново от тези мизерници ?
      Тия боклуци са за изваждането ни от евросъюза и НАТО, а се натискат за Брюксел и за евро депутатска заплата rи то в евро а са против еврото !
      Тези са само за Сибир !!
      • Аз
        Аз пък
        4 -4
        08:56, 27 апр 2024
        Много се радвам на олигофрени сляпо вярващи на сглобените идиоти Само да напомня на избирателите на ПП как им го туриха какво им обещаха а какво направиха.
      • Ма
        Мамин сладък
        1 -1
        12:03, 27 апр 2024
        ще замоля на дон Дилян свиркаджиите да замълчат.Видяхме ви колко струвате
    • 2
      На
      Най обичам
      1 0
      15:29, 27 апр 2024
      Клошарите от групата мазни кафета всякакви пием с ДПС като се активизират
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини