Кортни Кокс: „Съжалявам за филърите“

Кортни Кокс отново говори откровено за инжекциите и козметичните процедури, причинила на лицето си в опит да се подмлади

59-годишната звезда от „Приятели“ каза, че съжалява, че се е поддала на натиска да си сложи филъри на лицето и че това е просто загуба на време. Дълго време Кокс, 59, не осъзнава колко драстично се е променила, защото прави процедурите една по една. Тя казва, че, веднъж започнали с корекциите, следва ефекта на доминото, който никога не спира. 

„Когато става въпрос за красота, най-много съжалявам за филърите. В индустрията има голям натиск да останете млади, така че след като започнете, стартира ефекта на доминото и вие непрестанно търсите още и още от същото."

„За останалия свят лицето ви очевидно се променя, но вие не забелязвате, защото правите процедурите една по една. Беше пълна загуба на време и ми се иска да не се бях поддала на натиска да ги направя“, каза тя (вижте още: "Аз съм актриса, трябва да мога да мърдам веждите си": Сара Джесика Паркър за ботокса).

Кортни спира да се подлага на козметични процедури през 2017 г. и оттогава се стреми да старее естествено, въпреки че продлжава да опитва различни продукти за лице.

„Има период, в който си казваш: „Леле, променям се. Изглеждам по-възрастна. Години наред се опитвах да запазя младостта. Всъщност не осъзнавах, че изглеждам наистина странно заради инжекциите и правенето на неща на лицето си, които никога не бих направила сега.“

"В един момент рабзирате и какво са мислили и говорили приятелите ви за вас. Защото да, мисля, че хората говореха за мен. Докато един ден дойде моментът да кажа Край!, трябва да спра, това е лудост“, сподели звездата в интервю миналата година.

Източник: viewsofia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини