Погребаха Матю Пери в Лос Анджелис

Актьорът Матю Пери, който почина миналата събота на 54-годишна възраст, бе погребан в петък в гробище в Лос Анджелис с церемония, на която са присъствали роднини и колеги от хитовия телевизионен сериал от 90-те години "Приятели", предаде Ройтерс, като цитира американски медии.

Опечалените се събрали на гробището "Форест Лоун" в Холивуд, на по-малко от километър от студиото на "Уорнър брадърс", в което е снимана продукцията. Много холивудски звезди, сред които Майкъл Джексън, Люсил Бол и Елизабет Тейлър са положени в това гробище.

Пери, който играеше Чандлър Бинг в "Приятели" от 1994 до 2004 г., беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис - новина, потопила в скръб феновете и колегите му.

Петимата актьори, участвали заедно с Пери в сериала, отдадоха почит със съвместно изявление в началото на седмицата, в което заявиха, че са "напълно опустошени от загубата".

Медиите, включително Ти Ем Зет и "Пейдж сикс" съобщиха за погребението в петък, като публикуваха направени от голямо разстояние или от въздуха снимки на присъстващите.

Всичките звезди от "Приятели" - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър - са били там, съобщи Ти Ем Зет.

Общо около 20 души, облечени в черно, се бяха събрали около гроба на Пери.

От гробището не са отговорили на запитване на Ройтерс за потвърждение.

Причините за смъртта на Пери предстои да бъдат установени, след като са готови резултатите от аутопсията и токсикологичните изследвания.

Смъртта на актьора настъпи една година след публикуването на мемоарите му - "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". В книгата той описва десетилетната си борба с пристрастяването към болкоуспокояващи медикаменти и алкохол. Тогава той заяви, че е бил е трезвен от около 18 месеца.

В петък беше създадена фондация на името на Матю Пери, която ще подкрепя хора, борещи се със зависимости, припомня Ройтерс. 

/БЗ/

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини