Борис Дали пее в Първомай

Популярният изпълнител Борис Дали ще пее в Първомай на 27 октомври, петък. Музикалната програма се открива пред читалището в 17.30 часа. В нея участват и други национално известни изпълнители.

Кандидатът за кмет на община Първомай Асен Кичуков, издигнат от ГЕРБ, и кандидатите за общински съветници ще отправят послания към гражданите.

Изберете номер 7 и Асен Кичуков и благоустрояването ще се случи! Този призив направи преди дни Георги Мараджиев, областен координатор на ГЕРБ – Пловдив-област и кандидат-кмет на община Стамболийски за трети мандат.

Благоустрояването на Първомай и селата може да се случи и това ще е приоритет на нашия кандидат за кмет на община Първомай – Асен Кичуков. Като областен координатор на ГЕРБ гарантирам, че ако му гласувате доверие с номер 7, той ще положи всички усилия общината да придобие приветлив и красив облик, като този на община Стамболийски – с нови улици, изцяло реновирани детски площадки, паркове, зони за отдих и много други придобивки за жителите и гостите на града и селата.

Асен Кичуков е подготвен и опитен ръководител, който има визията да преобрази общината и да я превърне в привлекателно място за хората, подчертава Георги Мараджиев във втория брой на „Общината“, издание на ПП ГЕРБ – Първомай.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини