Мустафа Карадайъ: Момчилград е пример за културата на приемственост в ДПС

Изображение 1 от 5

    "Момчилград е пример за политическата култура на приемственост в ДПС, която се предава от поколение на поколение. Тази приемственост е в основата да осигурим по-добро на нашите деца, тук в родните им места". Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в обновената зала на читалище "Нов живот".Сред участвалите в срещата бяха кандидатът за кмет на Община Момчилград Илкнур Кязим, социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов и екипа на Централния предизборен лъч, народните представители на ДПС в региона, областният председател на партията Ресми Мурад, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в Община Момчилград, бивши кметове на община, както и много активисти на ДПС и жители на града.
    "Убеден съм, че направеното през годините в Момчилград ще се отрази на изборния резултат на ДПС на 29 октомври, когато ще спечелим с убедителна преднина изборите за кмет на община, общински съветници и кметове във всички кметства", заяви Мустафа Карадайъ. Той каза още, че ДПС поема два ангажимента – за създаване на специален фонд за общински проекти в държавния бюджет и промяна в Закона за насърчаване на инвестициите, с която общинските съвети да могат да издават специални сертификати за местни инвеститори клас А и клас Б.
    "Момчилград е кауза, Момчилград е бъдеще, Момчилградчани са хората, които са по-можещи, по-знаещи, по-будни. Горда съм, че през последните 4 години представлявах всички вас и вие може да бъдете горди, че през тези 4 години кметът на община Момчилград и ръководството на ДПС - Момчилград ви представляваше така както трябва да бъде", това заяви Илкнур Кязим. Тя допълни, че за следващите 4 години има 57 проекти, написани от общинска администрация на стойност 57 милиона.
    "Надяваме се всички да реализираме тези 57 проекта, защото това което правим го правим с мисъл за нашите деца, с много любов и хъс. Искаме Момчилград да бъде от общините на високо ниво и като стандарт, и като реализирани хора. Очакваме вашата подкрепа с номер 57", каза още Илкнур Кязим.
    Преди среща в читалището Мустафа Карадайъ и останалите от предизборния лъч разговаряха с хора по улиците на Момчилград и поднесоха цветя пред първия в България паметник на жертвите на тоталитарния режим.

    Текст и снимки:Мехмед Мехмед

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини