ОФК „Хасково“ и дубълът на „Саяна“ стартират с домакинства в Областната група

Стана ясна програмата за есенния полусезон на областната футболна група за мъже. Жребият бе теглен в местната централа на БФС. До повторното му теглене се стигна, след като „Свиленград 1921“ се отказа от участие и в шампионата останаха 12 тима.

Новият жребий определи два хасковски отбора да домакинстват в първи кръг. На 2-ри септември ОФК „Хасково“ приема ФК „Свиленград“. Мачът е от 17:00 часа на стадион „Младост“. Ден по-късно, на стадиона в село Горски извор, дубълът на „Саяна Хасково“ е домакин на „Хеброс 1921“ – Харманли.

В останалите мачове от първи кръг на „А“ ОФГ „Върбица-Бенковски“ приема „Любимец 2018“, Марица“ е домакин на „Хасково 2022“, „Сакарски спортист“ гостува на „Харманли“, а „Раковски“ излиза срещу „Любимец 2000“.

Младен Желязков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Само преди седмица,2 нови отбора щяха да се казват "ФК Хасково 1924" и "ФК Хасково".Една седмица след отказването на Свиленград 1921,двата отбора от Хасково ще се наричат "ОФК Хасково" и "Хасково 2022"!!! Не ми се брои и мисли,колко различни имена и отбори има в последните години,вместо един-единствен качествен отбор под името "ФК ХАСКОВО"!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини