Майли Сайръс обясни защо може да няма турне скоро

Имаше различни спекулации за липсата на Майли Сайръс от сцената и други публични изяви, включително, че е в секта. Но това, което тя казва във видео в социалните мрежи, е нещо съвсем друго.

Майли Сайръс не смята, че турнетата са "здравословни" за нея и обяснява защо. Турнетата я карат да се чувства свръх експлоатирана, те разрушават нейната човечност и връзка с другите хора.

Певицата реши да си вземе почивка от концертите през май 2023 г., заявявайки: "Не мога да направя друго арена турне."

Тя каза, че "това, което хората наистина не разбират за турнетата е, че шоуто е само 90 минути, но това е вашият живот".

Сайръс продължава: "Ако се представяте на определено ниво на интензивност и превъзходство, трябва да има еквивалентно възстановяване и почивка."

"Има едно ниво на егото, което използвам прекомерно, когато съм на турне и след като се включи, е трудно да го изключа. И мисля, че когато тренираш егото си всяка вечер да бъде активно, то е най-трудният превключвател, който мога да изключа."

"Да имаш всеки ден връзката между теб и други хора като субект и наблюдател, не е здравословно за мен, защото изтрива моята човечност и моята връзка и без моята човечност [и] моята връзка не мога да бъда автор на песни, което е мой приоритет."

Не за първи път Майли Сайръс се обявява против турнетата. По-рано тази година певицата обяви, че няма желание за ново турне и това не е защото не е свързана с феновете си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини