Меган била предупредена да внимава с Кейт Мидълтън

Меган Маркъл е била предупредена да внимава с Кейт Мидълтън. Според източници на The Mirror, съпругата на принц Уилям не желаела да говори по неин адрес където и да било.

Първоначалната информация сочи, че принцесата на Уелс не се притеснява да се опълчи на снаха си и е готова „да играе мръсно“, ако се наложи.

Вътрешен човек на Маркъл в кралския двор ѝ разкрил, че Кейт е на тръни заради факта, че съпругата на Хари може да огласи някоя тайна, свързана с нейното семейство.

В началото на тази година се заговори, че след мъжа си, херцогинята на Съсекс планира да напише мемоари. Със своите признания тя може да съсипе още повече роднините на Хари, които се разочароваха от неговите разкрития.

По последни данни, Меган и нейният екип обсъждат идеи с Netflix. След едноименните документални сериали за нея и принц Хари, които бяха пуснати в стрийминг услугата по-рано тази година, мнозина предполагат, че тя готви нов проект, в който да разкаже за личния си живот.

Иначе наскоро бе съобщено, че след обвиненията в расизъм на Хари и Меган, Кейт Мидълтън е изиграла важна роля за изготвянето на позицията на кралското семейство.

Смята се, че тя е държала да бъде упоменато в изявлението, че „спомените може да варират“, с което да се каже ясно, че братът на мъжа ѝ и съпругата му могат да изопачат фактите в своя полза.

Източници твърдят, че Кейт вече „не се страхува да се бори с огъня“, след като вече е нарушила златното кралско правило „Никога не се оплаквай, никога не обяснявай“.

Според тях, принцесата на Уелс защитава яростно семейството си. И е готова да се бори на всяка цена, за да не опетняват името му. Някои дори смятат, че нейната неприязън към Меган я е направила малко по-популярна от нея на Острова.

Вътрешният човек е обяснил на Маркъл, че тя трябва да е „изключително внимателна с обвиненията“ в нейните потенциални проекти и евентуална книга, ако се реши на такава.

„Кейт няма да се поколебае да продължи да се застъпва за кралските особи, както и за себе си. Тя показа невероятна доза толерантност и прехапа устните си, но дори тя може да бъде притисната и това последно разкритие се разглежда като ясно послание за Меган да се отдръпне и да гледа какво ще каже за това, че Кейт продължава напред“, коментира още източникът на изданието.

Според информацията, крачка по-близо до това да стане кралица един ден, Мидълтън е по-силна от всякога и отдавна вече не се страхува от Меган Маркъл. А и обидата от написаното в книгата на Хари за мъжа ѝ я кара да бъде по-предпазлива и същевременно решителна.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини