Воайорът Big Brother се завръща! Къщата прераства в квартал!

Нов сезон на Big Brother ще стартира в ефира на Нова телевизия идната пролет. За разлика от предишните четири издания, през 2010-та шоуто ще предложи на зрителите доста различен и нестандартен формат.

Big Brother 5 ще търси... формулата за хармонично българско семейство. За целта, за първи път участници ще бъдат цели домакинства, които по тяхно желание ще могат да влязат в Къщата заедно с децата си и дори с техните баби, бавачки или възпитатели.

Условието е двойките да имат сключен граждански брак или да живеят на семейни начала, както и да имат общо дете.

Big Brother ще запази социалния статус на участниците, които ще получават и месечно възнаграждение. Освен стандартните помещения, в Къщата ще има още магазин, заведение, многофункционална зала и т.н.

Двойките в петия сезон ще бъдат представители на различните социални слоеве в обществото, с разнообразни морални, религиозни, етнически и политически възгледи. Семейството-победител ще получи парична награда на стойност 200 000 лв., апартамент и кола.

Кастингите за Big Brother 5 започват в средата на януари 2010 година - Бургас (16-17 януари), Пловдив (22-24 януари), Варна (29-31 януари) и София (5-7 февруари).

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини