РИК назначи съставите на секциите в Хасковска област за вота на 2 април

Съставите на секционните избирателни комисии в 11-те общини на Хасковска област за вота на 2-ри април за народни представители са вече назначени с решения на Районната избирателна комисия.

На заседанието си във вторник РИК определи и в кои секции ще гласуват хора с увреждания на опорно-двигателния апарат и зрението.

СИК 6 е определена в Тополовград. Тя се намира в сградата на читалище „Св. Св. Кирил и Методий-1894“.

Община Тополовград е осигурила безплатно извозване на всички желаещи лица с увреждания, които желаят да бъдат извозени до избирателната секция за гласуване, както и телефон за връзка: 0884522501, с дежурен представител на общинска администрация, който ще приема заявки за превоз

В община Димитровград такива секции има три на брой: СИК 6, която е на булевард „Христо Ботев“ и СИК 48 на ул. „Д. Димов“ № 2 са в Димитровград, секция 76 е в Меричлери.

И община Димитровград е осигурила превоз за придвижване до съответните секции. Телефонът за връзка е: 0391 68 304.

В община Стамболово хората с увреждания ще гласуват в СИК 1 с сградата на средното училище там, в СИК 3, 11, 9 и 25 в кметствата на селата Бял кладенец, Долно Черковище, Долно Ботево и в сградата на читалището в Тънково. Също има организира и превоз.

 В община Минерални бани това ще е СИК 1 в сградата на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ на  ул. „Калето“ № 5.

 В община Харманли хората с увреждания могат да гласуват в секция 222 в Центъра за административно обслужване в сградата на Общината.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини