Братът на изчезналия на "Сурва": Бил е разстроен, искал е да си прочисти главата

Къде се губят следите му и как ще продължи търсенето?

Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност от събота сутринта. За последно е видян на кукерския фестивал "Сурва".

Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник

По данни на семейството му Емил Боев е без телефон, а колата му е оставена отключена.  Младият мъж е висок 180 см, облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Доброволци вече са се организирали в социалните мрежи за издирването му. Според неговия брат Мартин Боев, въпреки големите усилия, все още няма следа от мъжа. Първоначалните данни сочат, че е тръгнал с колата си нанякъде, след като е бил разстроен, защото са му се събрали "много неща".

"Тръгнал е нанякъде, вероятно да си прочисти главата. След този момент нямаме нови данни. Имаше няколко сигнала, но всички те са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е никак обичайно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разбит прозорец, това се е случило, още когато е бил в компания от четирима души, която впоследствие се разделя на по двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, чакало го е да се върне, но това такаи не се е случило", разказа той.

По думите му двамата са били подпийнали на празника. "Приятелят му се опита да си спомни, но няма ясна причина да е бил ядосан и разстроен. Отключихме телефона му, разгледахме профилите и съобщенията му, свързахме се с хора, но никой не знае нищо. Не е било планирано. Емил е по-спонтанен и мисля, че е искал да се усамоти, но не е бил в състояние да прецени ддействията си. Колата е паркирана между парка, който е гъста гора, и оживения град. Той строи скейт паркове из цяла България", обясни Боев. И призова хората да помогнат да бъде намерен.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини