Хора за трагедията в Орлово: Обесилият се и намушканият с нож имаха стара вражда

    Трагедия от вчера потресе хасковското село Орлово. Мъж е с опасност за живота след като е намушкан с нож, а нападателят се е обесил.

    Хора от селото разказаха, че вчера следобед пострадалият Мохарем Тасим на 67 г. и съпругата му Шазие Адем на 69 г. излезли да си вземат пенсиите. По думите на братовчедката на пострадалия – Феризе Ахмед, стопаните излезли и заключили само вратата на двора, а вратата на самата къща останала отключена. Когато се върнали, заварили в дома си съседа си Бейсим Бирол. Гостът ударил с ръка жената, а мъжа напръскал с нафта и го намушкал с нож във врата, след което побягнал.

    Около 16 часа вчера е подаден сигнал на спешния телефон 112. Пострадалият Мохарем е транспортиран в пловдивска болница за лечение с опасност за живота. Към мястото на инцидента незабавно са изпратени полицаи. Служители на реда открили обесен нападателя на 69 г. в стопанска постройка в имота си.

    Днес в и около къщата на мъртвия мъж се бяха струпали хора – съседи и близки. И те, и братовчедката на пострадалия заявиха, че двамата мъже имали стара вражда. Съсед на покойника заяви, че дори това лято се наложило да извикат полицаи заради конфликт между тях. Той обаче не знаеше за какво да се карали двамата комшии. Братовчедката Феризе каза, че преди около година двамата отишли да работят заедно, да берат грозде и тогава си разменили тежки приказки. Тя обаче също не знаеше от какво точно е бил провокиран конфликтът между тях.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини