Румънците пощуряха по родното тото

Румънците пощуряха по джакпота от родното тото. Комшии от пограничните райони втора седмица атакуват тото-пунктовете в Русе вместо магазините и кръчмите, както обикновено.

Истерията продължава заради очакванията примамливата сума днес да достигне 1 800 000 лева. Хората отвъд Дунав не пропускат шанса си срещу 60 стотинки да спечелят близо двата милиона, като улучат заветните 6 числа. В битката за BG тото-милионери се включиха и други чужденци, предаде агенция Кросс.

Надпреварата за примамливия джакпот привлече и много гърци, турци, сърби и македонци към играта "6 от 49". Въпреки че досега чужденец не е улучвал числата за голямата печалба, съседите са оптимисти, че за всяко нещо има първи път.

Изкушени от солидната сума представители на големи български компании вече не играят само на финансовите пазари, а пускат фиш следфиш, за да спечелят. По този начин те подпомагат и българския спорт, коментират от тотализатора. 

Работници и служители във фирмите пък започнаха да прилагат различни трикове, за да уцелят заветната шестица. Един от начините е всеки от комбината да даде своите числа, а най-често повтарящите се от тях се зачертават върху фиша. Така родните играчи увеличават шансовете си да станат следващите тото-милионери в най-популярната у нас лотария.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини