Гьоков: Някой да вижда някакъв хаос в държавата?

Някой да вижда някакъв хаос в държавата? Това попита бившият социален министър Георги Гьоков в студиото на „Здравей, България”. Коментарът му дойде по повод констатации на президента и служебното правителство за провал на правителството на Петков в социалната политика и хаос в страната.

„Това правителство е направило стъпки, които решават тези кризи. Когато се дават такива послания от една институция към друга, към личност, партия, всеки в обществото може да си помисли дали да го квалифицира като отмъщение, закачка или добър тон”, е неговото мнение.

За тримата членове на БСП, които станаха министри в служебния кабинет, Гьоков каза, че са професионалисти и достойни хора. Как ще се отрази тяхното присъствие в това правителство на имиджа на БСП ще видим в бъдеще. По устав БСП има строга процедура за хората, които участват във власта. Фактът, че участват в правителство нарушава по някакъв начин Устава на партията. Ръководните органи ще вземат решение, добави Гьоков.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Хе
    хей, корумпиран боклук,
    0 0
    18:44, 4 авг 2022
    повишаване цената на основен енергоносител с 40% и искане за още 60% увеличение е катастрофа, не хаос! Правителството ви беше зверски корумпирано и ще видиш на изборите колко процента (корумпирани идиоти) ще гласуват за вас, фашисти опд червено знаме!
  • 2
    мошеник и крадец, с нищо не сте по различни от фашистите в ДСБ и ДБ
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини