Вижте кои улици и паркинги в Смолян се предлагат да бъдат платени зони за паркиране

Днес в 13.00 часа ще се проведе редовна сесия на Общински съвет Смолян. Една от най-важните точки в дневния ред е докладна записка, внесена от кметът Николай Мелeмов, касаеща "определяне зони за престой и платено паркиране на превозни средства".  Според предложението ще трябва да плащаме за паркиране в работните дни от 8.30 ч. до 17.30 часа.  Мелeмов е предложил следните зони да станат платени:

ул. "арх.Петър Петров"- / улицата зад общинска администрация/ от ул." полк.Дичо Петров"  до ул. "Бузлуджа"/ , паркинг пред търговски център "Евридика"- от ул."полк. Дичо Петров" до края на паркинга. За платена зона се прадлага и паркинга на бул. "България",намиращ се пред сградата на ФИ банк и часта от входа на пракинга до началото на пешеходната зона. Предложени са още: ул. "Здравец" от бул.България до ул."кап.Петко Войвода", ул."кап.Петко Войвода"-паркинг между "Карлък" и сградата на МВР, ул."Карлък"-от ул."Средногорец до ул."кап.Петко Войвода", паркинг в общински имот на ул.."кап.Петко Войвода" 3.

Дали предложението ще бъде прието и как ще гласуват местните депутати, гледайте на живо сесията в сайта ни СмолянБГвести от 13.00 часа.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини