Задържаха водач след втора гонка и катастрофа, отказа тест за алкохол и наркотици

43-годишен димитровградчанин е задържан за повторно нарушение на пътя, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. В рамките на 5 дни, мъжът за втори път не е спрял за полицейска проверка.

Вчера в 10 часа на кръстовището между булевардите „3 март“ и „Благоев“ в Бригадирския град, автопатрул от Районното управление е подал сигнал със топ палка за проверка на лек автомобил БМВ, шофиран от задържания. Въпреки подадените още звукови и светлинни сигнали за спиране, водачът е продължил пътя си в посока село Добрич. През цялото време е бил следван от служебен автомобил. В селото, познайникът на полицията катастрофирал, след което изоставил колата и побягнал. Задържан е от униформените полицаи. Отказал е тест за алкохол, наркотици и кръвна проба.

Поведението му бе идентично на 2-и, когато отново бе задържан след неподчинение за проверка. С Аудито си бе продължил да бяга в града, но отново бе заловен от полицейските служители. За случая е уведомена Районна прокуратура-Димитровград, повдигнато му е обвинение в условията на продължавано престъпление по образувано бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини