Депутатът Байрам Байрам с приемен ден в Ардино

Народният представител от ДПС Байрам Байрам се срещна сжители на община Ардино в приемния си ден, който се проведе в Общинския клуб на партията. На срещата бяха поставени различни въпроси. Засегната беше и темата за ремонт на ключовия републикански път, който свързва 21 населени места в община Ардино. Очаква се рехабилитацията да започне през следващата година и да бъде напълно завършен през 2025 г. За ремонта на важния път в Ардинско настояваха депутатите от

9-ти Кърджалийски многомандатен район от ДПС. Те поставиха въпроса пред вицепремиера и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов по време на парламентарен контрол.

Дошлите на срещата жители на общината са на мнение, че сегашното правителство няма ясен план за управление на кризите от различен характер в страната. Държавата не предприема никакви мерки за подкрепа на социално слабите и пенсионерите на фона на непрекъснато покачващите се цени на електроенергията, лекарствата и хранителните продукти.

В срещата участваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, кметове и кметски наместници на населени места.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини