100-годишните Converse с нова линия кецове

Култовата спортна марка Converse пуска новата си колекция кецове Seaster Mid. Серията е резултат от съвместната работа между емблематичната марка и дизайнера Jeff Staple, част от кампанията по случай 100-годишнината от създаването на Converse.

Първият модел от колекцията Pigeon Seastar Mid е реализиран в началото на тази година, като дизайнера Staple решава тези кецове да бъдат включени в благотворителната кампания на Converse - CONVERSE 1HUND(RED).

Новият модел наподобява емблематичния Air Jordan, като отново избора на дизайнерите пада върху комбинацията между черно, червено и бяло.

Производителите гарантират, че спортните обувки са водонепроницаеми и както всички модели на Converse, са изключително удобни.

Кампанията Converse 1HUND(RED) - представлява глабален годишен проект, по случай 100-годишнината от създаването на марката. В него се включват три поколения от оптимистични бунтари в сферата на музиката, спорта, изкуството и културата, които са се превърнали в част от историята на марката и са допринесли брандът да стане символ на независимите хора.

Каузата, която обединява известните личности е борбата срещу разпространението на СПИН в Африка. За тази цел, от всеки продаден чифт кецове, 15 долара отиват в благотворителен фонд.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини