ГЕРБ излизат на протест пред Министерския съвет

ГЕРБ излизат на протест утре пред Министерския съвет. Призоваваме всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и българските граждани, които ценят демокрацията, да заповядат утре сутринта пред Министерския съвет, където заедно да защитим законността и демокрацията в България, заяви пред журналисти Костадин Ангелов от ГЕРБ.

Не говорим за бунт, говорим за мирен протест, ние сме демократична партия, която отстоява демократичните ценности, посочи той.

Симпатизанти и членове на ГЕРБ са пред сградата на ГД "Национална полиция", където е отведен лидерът на партията Бойко Борисов.

По-рано от МВР съобщиха, че Борисов е задържан. В ход е мащабна операция във връзка със 120 случая на Европейската прокуратура в България. Извършват се претърсвания и изземвания на много адреси, според информацията от МВР.

Категорично не отговаря на истината разпространена от МВР информация за задържане на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и други членове на партията, заяви за БТА националният координатор на ГЕРБ Никола Николов. Той обясни, че е извършен обиск в дома на бившия премиер в Банкя. Всички са в домовете си, посочи Николов.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини