Смутен обирджия даде на собствениците на жилището 200 долара

Необичаен грабеж е извършен в американския щат Ню Мексико. Собствениците на къщата, намираща се в покрайнините на град Санта Фе, прибирайки се у дома, открили вътре непознат младеж.

Той е влязъл в къщата, като счупил прозорец. Вътре той се забавил малко - взел душ, хапнал, пил бира и дори поспал. След като бил заварен от собствениците, той искрено им се извинил за нахлуването и им дал 200 долара като компенсация за счупения прозорец.

Необичайният обирджия разказал и своята история на двойката. Той каза, че семейството му е убито в източен Тексас, а самият той е преследван от сериозни престъпници. Колата му се е повредила близо до Санта Фе и е дошъл пеша.

Според полицейския доклад, след като разказал историята и се извинил, мъжът взел сака си и си тръгнал. Служителите на реда не са успели да го открият.

Собствениците на къщата са се обърнали към полицията и са заявили за проникване в жилището им. Извършителят е на около 20 години, на ръст около 1,80 м и е взел само 15 долара от къщата. В доклада се казва, че мъжът "е бил изключително смутен и се извинил за ситуацията". Известно е още, че е имал със себе си оръжие, но не е правил опити да заплашва собствениците на дома. Няма липсващи ценности от къщата, пише The Guardian.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини