Порно за закуска в Швеция!

Ида Ридел Палмър, 23, остана разочарована след като CD, което се разпространява безплатно към зърнената и закуска, се оказа не обещаната гимнастика за отслабване, а хардкор порно.

„Избрах тази марка зърнени закуски именно заради безплатното CD. Първо се почувствах разочарована, но после се притесних, че може би имам вирус на компютъра. Обадих се на приятеля ми да го попитам дали той не е ползвал компа ми, но се оказа, че не е“, казва Ида.

Младата жена от Северна Швеция си купува през уикенда пакет зърнена закуска на Nestlé Фитнес и остава потресена от естеството на порното, което е било изложено.

„Дори не беше софт порно. Това беше порно, което аз определено бих категоризирала като неприятно – не че знам много за него“, обяснява тя.

Палмър проверява нарушителя – диск в още два компютъра, за да е сигурна, че проблемът все пак не е бил в нейния. Появява се същият запис.

В крайна сметка, дискът е съдържал обещания рекламиран материал, просто преди него е имало въведение (в случая порно), което нищо неподозиращата Ида няма как да е очаквала.

„Когато пуснах CD-то отново, записът с тренировката се появи. Без порно.“

„Но тъй като стана ясно, че проблемът не е в моя компютър, а в диска, си помислих, че Nestlé трябва да бъдат информирани за това и им се обадих.“

Установявайки контакт с тях, Nestlé са я уверили, че ще разбулят мистерията как закупеният от Палмър корн-флейкс, се е превърнал в порн-флейкс.

Ида твърди, че въпреки недоразумението, тя ще даде още един шанс на Nestlé като марка.

„Не, няма да сменя мярката зърнени култури. Просто ще си купя нов пакет“, кава тя.

Източник: sexwell.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини