Джони Деп се надява нов свидетел да обърне хода на делото срещу Амбър Хърд

Съдебният спор между Джони Деп и Амбър Хърд, който започна още през 2016 г., все още продължава. Актрисата твърди, че бившият ѝ съпруг е вдигнал ръка срещу нея. Той от своя страна отбелязва, че възнамерява да оправдае честното си име.

Известно е, че Деп вече е намерил човек, който ще свидетелства срещу бившата му любима. Адвокатите на звездата от „Карибски пирати“ заявиха, че ще извикат актьора Джеймс Франко в съда. С него, според Джони, бившата му съпруга е имала връзка. Това съобщава изданието Page Six.

През 2016 г., когато се твърди, че Деп е вдигнал ръка срещу Амбър, Франко е забелязан с актрисата. Поради тази причина актьорът иска да призове Джеймс като свидетел в съда, за да потвърди, че не е виждал синини по лицето на Хърд.

Ако Джони успее да хване бившата си съпруга в лъжа, тогава тя ще трябва да плати обезщетение в размер на 50 милиона долара.

Между другото в момента самият Джеймс Франко не е в много добро положение след като стана ясно, че е правил секс с няколко от своите ученички. Актьорът призна, че има пристрастеност към секса, но по думите му, не е проявявал насилие спрямо момичетата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини