Бруно Марс, Anderson .Paak - Silk Sonic с нов сингъл

Бруно Марс, Anderson .Paak и техният изключително успешен проект Silk Sonic току-що пуснаха нова песен - Smokin Out The Window. Парчето е с техния вече добре разпознаваем RnB копринен звук и е третият сингъл от дебютния албум на дуото. 

Албумът An Evening with Silk Sonic излиза на 12 ноември, макар по-рано да беше обявен за началото на 2022. Дуото описва звука в него като базиран на 60-те и 70-те години. Вдъхновен от Арета Франклин, Джеймс Браун, Майлс Дейвис, Стиви Уондър и Принс, той има за цел да създава усещане за добро настроение "във времена като времето, в което се намираме в момента".

Бруно Марс каза в скорошно интервю, че се стремят да създадат приятно усещане, дори и да изхвърлят песен с "по-тежка" тема. Той се надява, че хората няма да кажат "Тези пичове са дълбоки като локва". "Не е това. Просто чувстваме, че нашата цел е това. Трябва да осветим сцената, да вдъхнем страх от Бога на всеки, изпълнител преди нас или след нас, и да донесем толкова много радост на хората, пред които сме, и хората, които слушат. Особено във времена като времето, в което се намираме в момента."

Той допълва: "Ако ни кара да се чувстваме добре и резонира с нас, това ще бъде заразително и ще накара другите хора да се чувстват добре - и това е нашата работа като артисти".

Дебютния сингъл на Silk Sonic - "Leave the Door Open" излезе на 5 март. Песента спечели Song of the Week и достигна № 1 в Billboard Hot 100.

През юли те се завърнаха със "Skate", описан като "перфектния боп за късния сезон, цялата радостна енергия на готвене, парти на покрива или (естествено) дълга сесия на скейт под палмите, събрана в три минути и половина".

И ето сега третият сингъл от новия има албум:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини