Нова телевизия открива сезона на риалити форматите

С ден закъснение заради националния траур вчера Нова телевизия започва тази вечер излъчването на шоуто „ВИП денс“.

Водещи на предаването ще са Иван и Андрей, които прекратиха отношенията си с Би Ти Ви и вече ще работят само с Нова телевизия. В шоуто ще се включат водещият на „Здравей, България!“ Милен Цветков, Камен Воденичаров и журналистката Мира Добрева. Имената на останалите 45 участници ще станат известни тази вечер.

Продуцентите от „Олд скул“ обявиха, че освен Нешка Робева и Галена Великова изпълненията на участниците ще се оценяват още от победителя в „Денсинг старс“ по Би Ти Ви Орлин Павлов и Ивайло Манолов – импресарио на певеца Васил Найденов.

Според формата задачата на четиричленното жури е да оценява изпълненията на отборите в двете танцувални вечери в понеделник и вторник, но крайното решение кой отбор да напусне надпреварата ще имат зрителите. Зрителският вот ще бъде обявен в петък, когато 4-те отбора, изпратени на елиминации, ще се борят за зрителските симпатии.

Би Ти Ви също залага в програмата си на танцов формат и ще излъчи втори сезон на „Денсинг старс“. Началната дата на шоуто обаче все още не е обявена. То се прави от екипа на Слави Трифонов.

Източник: tvoeto.info

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини