Поредният нарушител на задължителната карантина издирват полицаите

Нарушение на противоепидемични мерки са установили полицейски служители от РУ-Крумовград. При извършена проверка в село Пашинци вчера 34-годишен не бил открит на посочения от него адрес за 10-дневна карантина, определена от РЗИ-Видин. Започната е проверка по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Пътно произшествие без пострадали е станало вчера около 17 часа между селата Бенковски и Добринци. „Опел“, управляван от 39-годишен, на завой се блъснал в насрещно движещ се товарен автомобил „Тойота“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Джебел обезопасил катастрофиралите автомобили и ги преместил встрани от пътното платно.

 Екип на пожарната служба в Ардино загасил запалени сухи треви в село Горно Прахово около 16,30 часа вчера. Небрежна работа с огън при варене на зимнина причинила произшествието. Няма нанесени щети. Трима огнеборци от службата в Кърджали потушили горящи отпадъци на нерегламентирано сметище в района на село Черноочене снощи около 21,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини