Загадъчни руини изхвърлeни във водата на плажа

На плаж в Ел Салвадор морето е изхвърлило разрушена вила. Тя може да е била отнесена още от урагана през 1998 г.

Почиващите в Коста дел Сол в Ел Салвадор били сериозно озадачени от руините на стара вила, която се появила незнайно как във водата на плажа на Ла Пунтила.

Вилата е "заседнала" точно на мястото, където вълните се разбиват в пясъка и никой не е видял в кой момент се е появила там, според AccuWeather. 

Потребител @CholopanzaVlogs публикува видео с вилата и то веднага стана вирусно с над 400 000 гледания. В коментарите потребителите предполагат, че вилата е била отнесена от силния ураган Мич през 1998 г., който уби повече от 9 хиляди души.

След публикуването на видеото мястото се превърна в популярна атракция. За няколко дни 2,5 пъти повече посетители пристигнаха на плажа от обикновено. Оказва се, че вилата не е напълно унищожена. Можете дори да се качите на горния етаж на сградата и ще имате красива гледка към плажа.

Не е ясно откога вилата е на този плаж, възможно е тя досега да е била дълго време някаква добре пазена местна тайна, но все някой щеше да е направил селфи на този живописен фон, както това се случва сега.

@cholopanza

Casa Abandonada en el Mar 🇸🇻 El Salvador 😱#sivar #elsalvador #parati #fypシ #viral #foryou #tiktok

♬ Beggin' - Måneskin
@cholopanza

Gracias a todos por hacerlo viral 🇸🇻 la Puntilla Costa del Sol #elsalvador #parati #fypシ #viral #foryou #elsalvador4k

♬ Good For Me - Above & Beyond

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини