Нашият отбор:Опит и младост!

Изображение 1 от 2

    Разговор с областният лидер на БСП и кандидат за народен представител от Коалиция „БСП за България” Милко Багдасаров

    -Г-н Багдасаров,БСП в Кърджалина тези избори залага на опита,докато на 4 април се водеше от младостта.Смятате ли, че шансовете за депутатски мандат се увеличават?

    -Да, формулата за 4 - ти април бе младост и опит. Сега видимо с водач на листата Велизар Енчев, един доказан журналист, университетски преподавател, доктор по международно право, формулата звучи опит и младост.

    Всеки, който се е запознал с нашата листа отново вижда в нея млади и усмихнати лица, един отбор от личности, които могат и знаят как да отстояват социалните идеи на БСП и коалиция.

    Определено смятам, че нашите шансове за мандат в Кърджали се увеличават, най-вече и заради факта, че БСП приобщи общо 18 леви формации, осъзнавайки голямата необходимост от лява и социална политика в България.

    -Как се вписва водачът на листата Велизар Енчев в цялостната политика на БСП в региона?

    -Велизар Енчев е един достоен българин, истински патриот, човек, който знае как да отстоява своите идеи в интерес на българските граждани. Човек, който видимо след първите минути на запознанството си с него те предразполага за разговор, за дискусия, за всичко, което днес липсва на хората при общуването им с политици. В този план смея да твърдя, че хора като него се вписват не само в Кърджали, а навсякъде, където има нормални човешки взаимоотношения.

    -Кое е основното послание на социалистите в 9 МИР по време на тази кампания?

    -Посланията, с които нашата коалиция „БСП за България“ се обръща към българските избиратели са много. Те са в единствената и цялостна програма за управление в рамките на тези избори, която БСП изгради в годините на основата на „Визия за България“ след анализите и разработките на десетки доказани учени и специалисти във всички проблемни области. Но слогана, с които заставаме пред всички наши избиратели, а имено „Сигурност в промяната“, „ С грижа за теб“ и „Кърджали заслужава повече“ сами по себе си говорят какво предлага БСП.

    -Социалистите изнесоха кампанията по общини.Успявате ли да обхванете многообразието от етноси и религиозни общности?

    - Определено „Да“. Срещите по общини и особено в малките населени места, преминаха при небивал интерес. Видимо бе, че и самият водач в лицето на Велизар Енчев хората виждат един ерудиран дипломат, който може и знае как да защитава техните интереси. Естествено, когато има социални проблеми, когато има социална несправедливост, тогава хората не се делят на етнос и религия, а напротив, тогава се обединяват, което е задължително във всеки един момент.

    -Кои са най-често задаваните въпроси от избирателите по време на предизборните ви обиколки?

    - Въпросите към един интересен събеседник като Велизар Енчев бяха различни и всеобхватни, като се започне с международните проблеми, мине се през националните и се стигне до местните въпроси, засягащи инфраструктурата на областта, като тук най-често срещания въпрос бе за обходния път на Кърджали и естествено защитата на работниците в частните предприятия и проявите на дискриминация спрямо тях.

    -Като част от листата на Коалиция БСП за България,как виждате шансовете за депутатски мандат на 11 юли?

    - Предизборните кампания е към края си. Аз искам да подчертая, че ние проведохме нашата кампания като отбор. Отбор от опитни и млади хора, които знаят какво искат,  знаят как да го отстояват и знаят как да го постигнат.

    Гласът с №4, за БСП за България е глас за всеки от нас. Така е в отборната игра.

    Затова призовавам всички на 11 юли с номер 4, за България, за сигурност в промяната, с грижа за теб, защото Кърджали заслужава повече.

    Въпросите зададе :Георги Кулов

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини