Бритни Спиърс наруши мълчанието си в съда

Бритни Спиърс наруши мълчанието си по време на съдебно заседание в сряда за попечителството над нея, което продължава от близо 13 години.

Спиърс, която присъства виртуално на изслушването, говори повече от 20 минути, като чете. Тя каза, че е била принудена да изпълнява, не е имала лично пространство и е била принудена да използва средства за контрол на раждаемостта, да приема лекарства и да присъства на терапевтични сесии против волята ѝ.

Повече от десетилетие животът на поп звездата се управлява от нетипично съдебно решение, което премахва практически всяка автономия от нейния живот и дава пълен контрол на баща ѝ - над живота и милионите ѝ. До този момент звездата пазеше мълчание по въпроса.

В страстно изявление пред съдията тя пледира попечителството да бъде прекратено. 

"Чувствам се следена, чувствам се тормозена и се чувствам изоставена и сама", казва Спиърс. 

Пред съда Бритни Спиърс подробно описва части от живота си, за които не се е знаело. Тя казва, че е експлоатирана и че не може да заспи, депресирана е и плаче всеки ден.

Спиърс си спомня за един инцидент, при който тя не искала да прави допълнително шоу в Лас Вегас. Тя почувствала облекчение, когато ръководителите й казали, че вече не трябва да прави шоутата, но подозира, че ще има последствия. Дни по-късно терапевтът й казал, че е чул, че тя не сътрудничи. Спиърс казва, че след това той е променил режима й на лечение.

Миналата година музикалната изпълнителка загуби делото срещу собствения си баща Джейми Спиърс, който вече 13 години продължава да контролира имуществото на дъщеря си. Съдът решава той да стане нейн попечител през 2008 г. заради психическата и емоционална криза, в която Бритни изпада по това време. Оттогава насам той контролира нейно богатство, което според официалните документи по делото се равнява на 59 млн. долара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини