Синди Кроуфорд в откровена фотосесия за Vogue

Изображение 1 от 2

    Американският супермодел Синди Кроуфорд участва в откровена фотосесия за бразилската версия на модно списание Vogue.

    55-годишната знаменитост позира в цял ръст в бельо на Versace, в обувки на висок ток и с тъмен воал на главата, с визия "готическа булка" и с прилепнало черно боди, кожен корсет и панталон от същата марка.

    Нейните 5,2 милиона последователи не могат да се наситят на снимката на корицата - черно-бял портрет на Кроуфорд в черен блейзър Louis Vuitton и с масивна верижка на врата.

    Фотосесията е дело на дуото фотографи Луиджи и Янго.

    Гримьорът Георги Сандев подчертава очите й с очна линия, опушена сянка и изкуствени мигли. Българинът е сред любимите визажисти на звезди като Ирина Шейк, Барбара Палвин, Нина Добрев и Джиджи Хадид.

    "Синди Крауфорд не е носталгия. Това е една от най-красивите жени в света, тя има ефекта на експлодираща бомба. С годините тя става все по-очарователна", казва модният директор на бразилския Vogue Педро Салес.

    Кроуфорд прекрати шеметната си кариера на модел през 2000 г. Самата Синди признава, че редовно се възползва от услугите на пластичната хирургия, като си инжектира ботокс и витаминни инжекции за изглаждане на бръчките по цялото тяло.

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини