Младите ротарианци призовават:Подкрепете кампанията "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми"

Скъпи приятели, Ние от Ротаракт клуб - Кърджали заедно с Интеракт клуб - Кърджали имаме удоволствието да организираме благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, която е национална инициатива на Ротаркт клубовете в България. Инициативата се осъществява съвместно с фондация “Искам бебе” и ще се проведе в 11 града в България от общо 20 Ротаракт клуба. Кога? На 7-ми и 8-ми Март в часовете между 10:00 и 17:00 ч. Къде? До паметника на Васил Левски пред сградата на Община Кърджали На посоченото място ще получите цвете при минимално дарение от 5 лв. Средствата ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойки борещи се за своето щастие.

Каузата може да подкрепите и чрез дарение по банков път към дарителската сметка на Фондация “Искам бебе” в Обединена Българска Банка (ОББ) с IBAN : BG14UBBS88881000272778 С основание: КАМПАНИЯ 'С ЦВЕТЕ В РЪКА' - КЪРДЖАЛИ

По официални данни: - Проблемът с репродукцията засяга повече от 145 000 двойки в България. - Смята се, че всяка шеста двойка има проблем със зачеването. Целите, които си поставяме са две: - Да информираме по-голям процент от обществото за проблема. - Да помогнем на повече семейства да се докоснат до своята мечта. Фондация “Искам бебе” и Организация Rotary International действат на принципи на пълна прозрачност. Начинът на изразходване на средствата, събрани от кампанията ще бъде оповестен на страницата на събитието и по официалните медийни канали.
Това се казва в обръщение на Ротаракт клуб-Кърджали и Интеракт клуб-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини