Съпруг разкри случайно, че живее с порно звезда

Американец съвсем случайно разбра, че неговата съпруга е главно действащо лице в изключително перверзни порно филми. Рогоносецът Скот Янки бил щастливо женен за красивата Анабела Мота. Както си му е редът и над тази връзка от време на време се събирали тъмни облаци. Това се случвало всеки път, когато Скоти се провалял с гръм и трясък в леглото. Неговата любима постоянно го гълчала, че не е достатъчно активен любовник и не може да я задоволи качествено.

Дните си минавали, сексуалният живот на Скот Янки все повече задълбавал към дъното и той решил да вземе спешни мерки. За целта поръчал на приятеля си от кварталната видиотека да му избере DVD-дискове с възможно най-разкрепостените порно продукции. Скоти бил решен да попие опит от звездите в секс бранша и да се представи в по-добра светлина пред своята любима. Първите няколко филма не били нещо особено, но четвъртият диск буквално гътнал от канапето любознателния американец.

След кратка сюжетна прелюдия, описваща празничен маскен бал, актьорите се награбили, както си знаят и решили да свалят маските. В този момент сякаш гръм поразил Скот Янки. В центъра на групичка от надървени нерези била именно неговата красива съпруга Анабела. Тя добре се погрижила за всичките си колеги във филма и дори питала за още. Оттук нататък съпружеското разследване минало по съкратената процедура. Оказало се, че Анабела се подвизава в порноиндустрията под псевдонима Жизел Муур. Тя така и не се сетила да уведоми своя любим преди сватбата, че си изкарва парите като порноактриса. Чак сега Скоти се сетил защо никога не успявал да задоволи своята половинка. Нейните колеги от маскенбала били значително по-надарени и освен това заедно по двама, по трима се грижели за сексуалното удоволствие на Анабела. В момента Скот обмисля какви действия да предприеме. Пред медиите той обяви, че не желае да изоставя Анабела, защото я обича, но ще настоява тя да се откаже от добре платената си професия и да се задоволява единствено с члена на съпруга си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини