Бивши съученици разбраха, че са близнаци след 51 години раздяла

51-годишни бивши съученици от американския щат Индиана се оказаха брат и сестра, разделени разделени още при раждането им.

Неотдавна държавата отвори публичен достъп до документи за осиновяване, които са на повече от 50 години. Карън Уорнър, която знаела, че е осиновена, решила да потърси името на биологичната си майка, за да провери дали има кръвни роднини, съобщава WTHR-TV.

За своя изненада Карън научила, че има брат близнак, който също бил осиновен. Жената започна да го търси, но без резултат, тъй като не знаела нищо за брат си, освен датата и мястото на раждане.

В крайна сметка жената проверила местните избирателни списъци и намерила имената на трима мъже, чиято дата на раждане съвпадала с нейната. Оказало се, че познава единия от тримата. Това бил нейният бивш съученик Майк Джакман. Карън веднага се свързала с него в социалните мрежи. Двамата не били контактували откак завършили училище.

ДНК тест потвърдил, че Майк и Карън са брат и сестра. Така те се намерили след 51 години и сега редовно се чуват и правят семейни срещи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини