Разбра се къде е погребан Майкъл Джексън

Кралят на попа Майкъл Джексън е бил погребан преди дни в гробището на Лос Анджелис "Форест лоун", съобщи ИТАР-ТАСС, като се позова на информация на британския телевизионен канал "Скай нюз".

По данни на Контактмюзик това е станало в четвъртък, на 6 август, а според "Скай нюз" през почивните дни.

По последни данни на церемонията са присъствали 20 души - само роднините на Краля на попа, сред които баща му Джо Джаксън и сестра му Латоя. Не е имало надгробни слова, нито свещеник. Само всеки мълчаливо е отдал последната си почит на Джако, съобщи БТА.

Според "Скай нюз" мястото, където е положен ковчегът на Майкъл Джексън, се пази в тайна. Причината е, че семейството се страхува от евентуалните ловци на сувенири.

По данни на Контактмюзик обаче ковчегът на Краля на попа е положен в мавзолей, собственост на неговия близък приятел, основател на звукозаписната компания "Мотаун" Бери Горди.

Фамилията можа да погребе Майкъл Джексън едва сега, след като съдебните медици върнаха мозъка на Краля на попа, взет в деня на смъртта му за токсикологични анализи.

Семейният приятел на Джаксън - Ури Гелър - също е потвърдил пред Контактмюзик, че погребението се е състояло.

Във "Форест лоун" са положени тленните останки на много холивудски знаменитости като Либераче, Бет Дейвис и Анди Гиб. Актьорът Дейвид Карадайн и телевизионната звезда Ед Макмеън, които починаха наскоро, също са погребани там.

Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини