ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! Помогнете на Емел Емин от с. Воловарци!!

26-годишната Емел Реджеб Емин от с. Воловарци, община Кърджали се нуждае спешно от средства за Рехабилитация, от две години е на легло, при падане от височина получава счупване на гръбначния стълб, в поясната област и на двата крака. 
Лекувана е в ОАИЛ в болницата в Кърджали и в болницата "Свети Георги" в Пловдив последно е лекувана в Хирургичното оделение в Кърджали... 
Емел Реджеб Емин е в увредено общо състояние гръбначния мозък не е прекъснат и има надежда да проходи и да е сред нас отново.. 
За това са нужни средства с които семейството и не разполага освен това трябва да се извършват други платени процедури.. 
1-дин сейанс рехабилитация за 28-дни Струва 3000лв. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА ЗАВИСИ ОТ НЕЯ [🙂] [🙂]  
Надяваме се ДОБРИ ХОРА ДА И ПОМОГНАТ!!!
Историята на Емел е много тежка, но това, което ме натъжава най-много е, че с нея сме на една възраст, а нейният живот е пълен с мъка и страдание.  

След падане от 4-тия етаж, Емел остава парализирана на 25г., когато целият живот е пред нея. [😔]  

Казва, че помни само как е лежала на бордюра 30 минути, преди някой да дойде. Първите й думи били „Жива съм“ и след това започва мъчението. 

Счупена пета, счупени прешлени, пълна загуба на усет от кръста надолу, операции и търсене на надежда в продължение на 2 години. 

Преди 2 седмици майка й се събужда посред нощ и я чува да плаче от болка в стаята си. Емел се опитва да прави няколко крачки на ден. 2-3 крачки и не й стигат сили за повече. 
В безизходица, без да знае какво друго да прави, решава да продаде булчинската си рокля и други нейни вещи, за да събере пари за рехабилитация. Докторите й дават надежда да провърви но рехабилитацията й струва 3,000лв на месец. 

Когато я попитах за какво мечтае най-много, тя каза: „Мечтая да отида на море и да поплувам във водата“, защото е прочела, че в морската вода има минерали, които са полезни за ставите и ще й помогнат да се възстанови по-бързо. 

Майка й ми каза, че били напълно загубени и им е било много тежко, но през последните дни няколко момичета са се свързали с нея и са обещали да й помогнат, момчета са им донесли хранителни продукти, а когато й казах, че ще дойда да я посетя, ми сподели, че от 3 дни не е спала от вълнение. 

Каза ми, че най-много е боляло заради това, че се чувствала изоставена и самичка, но когато е усетила подкрепата на хората, за пръв път от много време насам почувствала надежда и щастие.  

Лечението й ще се проведе в клиника „Сердика“, гр. София. 

Всеки, който иска да подкрепи Емел с мъничко дарение, може да го направи по следните начини: 

1. Титуляр: Emel Redzhep 
Сметка в евро: 
BG35STSA93000027696064 
2. Сметка в лева: 
BG86STSA93000025125034 
BIC : STSABGSF 
3. PayPal: 
http://Paypal.me/emelemin
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини