Ръководството на община Ардино проведе срещи с жителите на 44 села за Бюджет 2021

Подобряване на благоустрояването във всяко едно населено място –асфалтиране на пътища, улично осветление,ВиК-мрежи, обновяване на общински сгради, тротоари. Това са основните искания, направени от жителите на 44 населени места на територията на община Ардино по време на традиционните изнесени срещи и разговори с кмета инж. Изет Шабан и неговият екипотносно параметрите, които ще бъдат заложени в проектобюджета за тази година.Всички срещи се проведоха на открито при спазване на противоепидемичните мерки.

„Ръководството на общината е наясно с проблемите на хората във всяко населено място.Заедно с председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и общински съветници направихме 44 събрания, за да се видим очи в очи с хората и да чуем на място техните проблеми, нужди и приоритети. Когато не споделяш един проблем, то не може да се реши, а споделеният проблем се решава. Ние сме го показали и доказали това през годините“,сподели кметът инж. Изет Шабан. Той подчерта, че въпреки пандемията от коронавируса, ръководството на общината е работило усилено за подобряване качеството на живот във всяко едно населено място.„Надявам се настоящата година да е по-добра от изминалата. Най-вече да се преборим с COVID-19.Да предоставяме  качествени социални услуги на всички нуждаещи се групи от населението. Ще продължим да работим за благото на хората“, каза още инж. Изет Шабан.

По време на обществените обсъждания на Бюджет 2021 местните жители изразиха огромното си задоволство от работата на община Ардино за усилията и грижите, които полагат за подобряването на условията за живот. „С много малко средства бяха решени много проблеми в рамките на една година“, заявиха те.

На 29 януари от 11 часа в салона на градското читалище ще се проведе общото публично обсъждане на Бюджета за 2021 г.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини