Трима биха 29-годишен след обиди и употреба на алкохол

За лека телесна повреда са задържани трима младежи в Районното управление в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 16-ти в 0:25 часа е получен сигнал за спречкване между мъж на 29 г. от село Долно Войводино и трима младежи - двама жители на село Маслиново на 25 г. и 20 г., както и 28-годишен от село Долно Войводино. Тримата нанесли удари с юмруци, ритници и дървен предмет на мъжа.

Кавгата между употребилите алкохол мъже започнала в магазин в село Маслиново. Там най-възрастният обидил по-младите, нагрубил ги и пред магазина. Обидените младежи го последвали в село Долно Войводино, където той живеел и му нанесли телесната повреда. Пострадалият е транспортиран в Хасково, където медиците установили, че е с комоцио и фрактура на носа, без опасност за живота.

След сигнала, полицаите са установили и задържали нападателите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Оч
    очевидец
    12 -2
    12:29, 18 яну 2021
    Защо по селата в хранителните магазини допускат да се продава и консумира алкохол в или пред магазина?Няма забрани,няма изпълнения на забрани.Не носят маски,не спазват дистанция.
    Елате в с.Татарево,в централния хранителен магазин,насред село се пие,пуши и яде на воля.Заградили са пред магазина,печта са поставили и народа се събира по на бира или ракийка там.Играят и карти.къде са РЗИ да тръгнат по селата и да видят кой кога и как спазват тези заповеди.
  • 2
    Й
    й
    5 -4
    13:20, 18 яну 2021
    Защото,трябва,да върви,търговията.
Последни новини