Поздрав с музика за Коледа (плейлист)

Тази Коледа няма да е като никоя досега, а за хората от шоубизнеса и тяхната публика шокът прдължава вече месеци. И все пак, коледните песни не са отменени и не само Марая Кери направи всичко по силите си да ги имаме отново в празничните дни. Е, да си кажем право, когато си създаден за шоуто, то не може да спре, докато си жив. Бъдете и вие живи и здрави, желаем ви светли и спокойни празници, а в плейлистата по-долу са песните, които затворените по домовете си и социално дистанцирани звезди създадоха за нас, жителите на планетата. Вечни класики в ново изпълнение, блясъци и светлини са примесени с тъжните прозрения на тази отиваща си година.

Започваме с един много професионален аранжимент на детската I WishYou Merry Christmas и продължаваме с голямо разнообразие големи звезди в много различни стилове (обаче чалга не очаквайте от нас).

Отделно от това за феновете на рока и блуса предлагаме един изключителен концерт на The Teskey Brothers, в който те свирят в Мелбърн с Виктория Оркестра пред празна зала. Австралийската група си свири блус рок, соул, госпел и ози (австралийски) рок от 2008 година, а мелодичната им музика придобива мащабен, луксозен и богат характер с включването на симфоничен оркестър в аранжимента. 

По Коледа обикновено балетните трупи и оперите представят "Лешникотрошачката" на П.И. Чайковски. Чудесния спектакъл ви предлагаме да видите в изпълнение на Балета на Сейнт Луис, който е затворен, както всички останали по света. Въпреки това те играят балета онлайн, така че имаме уникалния шанс да усетим коледната магия, с балетисти, които едва ли бихме могли да видим, ако не беше пандемията. "Лешникотрошачката" на П.И. Чайковски в изпълнение на Балета на Сейнт Луис - тук.

Коментари в сайта

Последни новини