Григор Димитров потвърди за връзката с Лолита

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди, че има нова жена до себе си. Това е 25-годишната рускиня Лолита Османова, която е кръстена на героинята на Владимир Набоков.

За това отдавна се говори в тенис средите, след като госпожицата украси ложата на Григор по време на турнира във Виена. Впоследствие и двамата качваха в социалните мрежи едновременно кадри от едни и същи места, но никога не се снимаха заедно. Това обаче се случи сега.

Григор публикува като "стори" в Instagram снимка от френското курортно градче Анеси, известно като Венеция на Алпите. Фотото представлява селфи, направено от Лолита, която е дъщеря на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов.

Той е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор.

Двамата са се запознали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии.

Тя има един неуспешен брак зад гърба си, просъществувал само година. За последно Григор имаше връзка с певицата Никол Шерцингер, но двамата се разделиха.

Източник: offnews

Коментари в сайта (2)

  • 1
    32
    321
    2 -1
    15:25, 1 дек 2020
    Ура!
  • 2
    Бу
    Бухали
    2 -1
    16:53, 2 дек 2020
    Ний няма ква да ядем вий ни занимавате Григор с кой имал връзка.и ***** се ми е таз
Последни новини