Нов търговски комплекс с десет супермаркета за продажба на стоки от световноизвестни марки открит в Ямбол

В Ямбол бе открит нов търговски комплекс с десет супермаркета за продажба на стоки от световноизвестни марки.

Търговският комплекс, в който са изградени и два православни параклиса, бе открит от Сливенския митрополит Иоаникий в съслужение със свещеници от епархията.

По проект в него има 10 магазина и детски кът с обща разгъната площ 10 хил. кв.м, най-големият обект е Lidl - върху 2230 кв.м, сключили сме договори с DM, KiK, LC Waikiki, Mat Star и търговските площи вече са запълнени, казва представителят на инвеститорите Димитър Гочев. 

Магазините на комплекса предлагат разнообрази модели дрехи и обувки, стоки за деца, домакинска техника, домашно обзавеждане и хранителни стоки. Комплексът разполага със съвременна кафе-сладкарница, заведения за бързо хранене, кът за забавления, паркинг за около 200 автомобила.

"Ритейл парк - Ямбол" е разположен върху 33.6 дка близо до централната част на града, на брега на река Тунджа. Изграден е специален мост за пешеходци, велосипедисти и автомобили над река Тунджа, който свързва търговската зона с централната част на града.

Вложените инвестиции в обекта са около 14 милиона лева. Разкрити са нови 220 работни места, информираха собствениците на обекта.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ям
    ЯМБОЛИЯ
    0 -1
    00:30, 6 ное 2020
    ЯМБОЛ е географски център на Югоизточна България . В последните години се оформя като мощен индустриален център. Затова се строят и големи търговски зони в него.
    • Хи
      Химената
      2 -1
      20:13, 6 ное 2020
      Ямбол е една селска дупка пълна с ******и .
Последни новини