Лейди Гага прикани последователите си да гласуват на президентските избори

Популярната американска певица и актриса Лейди Гага призова последователите си да гласуват на президентските избори в САЩ, като публикува снимка в откровен тоалет в Instagram.

В текста към селфи по бял топ и сив клин Лейди Гага обяснява колко е важен подписът в гласуването по пощата. "Когато трябва да подпиша правни документи, повтарям името  Стефани Джерманота в главата си, за да не подпиша погрешка Лейди Гага", написа тя и прикани последователите си  да оставят гласа си на сайта на организацията с нестопанска цел Vote.org.

Постът получи почти 1,5 милиона харесвания и зарадва последователите на изпълнителката. "Изглеждаш зашеметяващо! Изпращам ти много любов", "Идеалното момиче", "Толкова си секси!", "Ожени се за мен", "Благодаря, че използваш социалните мрежи и гласа си за добро", пишат те в коментарите.

През септември откровена снимка на Кайли Дженър накара 50 000 американци да гласуват на изборите. Звездата публикува в своя Instagram снимка, на която позира в цветни бикини. В придружаващия текст тя насърчи своите последователи да се регистрират на Vote.org, което доведе до увеличение на трафика на платформата с 1500%.

Коментари в сайта

Последни новини