Ден 99: Тръгнат ли студентите, с мутрите е свършено (видео)

99-ият ден от началото на протестите започна в 20 часа. И тази вечер протестиращи спряха движението по столичния булевард "Цар Освободител".

Исканията остават същите: Оставка на правителството, предсрочни избори, дистанционно и машинно гласуване, свикване на ВНС за промени в Конституцията.

Подготовка за утрешното народно въстание бе наречен днешния протестен ден. Организаторите апелираха за масово присъединяване към протеста утре и обявиха, че ще има "неприятна изненада" за управляващите. Те бяха категорични, че протестите няма да спрат и след стоте дни вот на недоверие.

"Тръгнат ли студентите, с мутрите е свършено", заяви "Отровното трио".

По-рано днес от ”Отровното трио” отправиха закана да съдят представителя на ГЕРБ Спас Гърневски за днешното му изказване в парламента.

"Изпълнителните директори на метежа в лицето на Отровното трио - назначени от надзорния съвет на комунистически олигарси, разграбили България в криминалния преход" 

Благодарение на подобни изказвания, детската онкохематология на ИСУЛ или ще успее да се пребори с левкемията или няма да страда от липса на средства за целта...

Без уважение.

Един обикновен АДвокат", написа във Фейсбук адвокат Николай Хаджигенов.

Студенти излязоха рано тази сутрин на протест пред сградата на Ректората на Софийски университет, за да поискат оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Сред основните искания на младежите е "промяна", а не "подмяна" на системата. Техни представители се включиха и в протестите тази вечер и призоваха своите колеги да се включат утре, когато "ще се пише историята".

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини