9 °C

Нинова на юбилейния конгрес: БСП е готова с цялостен алтернативен план за управление на България

Започна 50-тият Конгрес на БСП в зала 1 на НДК.

За делегати са избрани 976 души, от тях в началото на конгреса се регистрираха 793.

В своя политически доклад председателят на БСП Корнелия Нинова заяви, че ще работи за превръщането на БСП в първа политическа сила в България и отчете постигнатото за последните четири години.

Парламентарната група превърна програмата на партията в реални законодателни действия, беше изключително активна и заслужава високата оценка на Конгреса и на партията, коментира Нинова.

В последните четири години държавата се управляваше от нова коалиция - официално от ГЕРБ и "Обединени патриоти", с неофициалната подкрепа от ДПС и услужливата на "Воля", каза Нинова.

В момента само БСП е готова с цялостен алтернативен план за управление на България, каза лидерът на социалистите. Имаме право да претендираме, че ще сме автентични вносители на промяната, посочи тя.

Нинова заяви още, че БСП не иска да "яха" протеста за оставка на правителството, но го подкрепя.

Тя отново посочи, че настоящият парламент е изчерпан и не може да гарантира стабилност на държавата.

Председателят на БСП коментира, че България се намира в тежка политическа, институционална криза, в криза на доверието от народа към управлението и на прага на страшна икономическа и социална криза.

Тя посочи, че целта на БСП е да даде стабилност на България, да гарантира сигурност и спокойствие на българите, да очертае перспектива пред тях и да реализират правовата, демократична и социална държава. По думите й, стъпките към тази цел са подаване на ръка на всички лявомислещи, социалноориентирани, прогресивни хора, непартийни, честни българи, родолюбци, създаване на много широк фронт от съмишленици за промяна на България, избори и убедителното им спечелване от БСП.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (4)

 • 1
  3,
  3,14
  1 0
  17:05, 27 сеп 2020
  Нинова,като завършиш чистката "горе",тръгни и надолу!Има много "антисоциални" социалисти за гонене-/като кмета на гр.Първомай,например/.
 • 2
  На
  Найден
  1 -1
  21:31, 27 сеп 2020
  Тази няма ли кой да я вкара в затвора? Долу продажниците от протеста, които готвят идването във властта на БСП. Долу протеста!
  • 00
   007
   0 0
   06:14, 28 сеп 2020
   Явно и ти си крал през социализма!
 • 3
  Си
  Сива
  1 -1
  01:41, 28 сеп 2020
  Наистина трябва да си даваме сметка, че ВСИЧКО ни засяга.
  Даже конгресът на БСП, които твърдо, манипулативно, нагло, използват докрай НЕПОКАЯЛАТА се за комунистическите извращения България и смучат ли смучат гласове...
  Докато другите се вайкаме, не гласуваме и интелектуалстваме по форумите, тези в такава Кора ще ни подхлъзнат, че ще се чудим откъде ни е дошло.

Хороскоп за 21.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
21 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
21 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
21 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
21 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
21 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
21 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
21 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
21 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
21 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
21 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
21 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
21 окт 2020
Последни новини