73-годишна жена от Хасково почина от коронавирус

Нова жертва на коронавируса в Хасковска област. Починала е жена на 73 години от Хасково.

Тя е била приета в Инфекциозно отделение на 3 септември и на 5 септември е приведена в ОАИЛ. Жената е имала придружаващо заболяване диабет и е починала на 23 септември, съобщиха от Областния оперативен щаб.

За последното денонощие на територията на Хасковска област няма регистриран нов положителен случай на коронавирусна инфекция.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 244 души. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Co
    Covid
    9 -4
    13:44, 24 сеп 2020
    Умолявам Ви да поправите заглавието ! Жената е починала "С" коронавирус и не "ОТ".
    Правете разлика и не пишете глупости!
  • 2
    Че
    Четящ
    3 -1
    14:44, 24 сеп 2020
    Преди седмица случайно попаднах на анализ от известен финансов анализатор в Ню Йорк. Той прави сравнение с активите на топ компании от Уолстрийт преди 20 години и през 2019. Според него богатството на милиардерите от Уолстрийт отдавна го няма, то е само на хартия / бук валю/, кухи активи, хартийки дават големите числа на балансите им. Зад тях няма реални пари отдавна нито реални материални активи. Всичко е профукано в грандиозни простатии като тази с вируса. Ако си спомняте влагаха милиарди за ваксини срещу мерс, свински грип и т.н., в някакво си Тамифлу, очаквайки всичко живо да зоба илачите им като кон боб. Не стана, влагат в терористи като Ислямска държава, в напълването на Европа с мигранти, опитаха и САЩ но Тръмп изгради стена с Мексико и спря потока. Влагани са пари в идиотски антиначинания. Сега им трябват пари, на червено са - и отново тъпа идея - коронавирус, който трябва по програмата на Световната банка да ни мори до 2025 г. Банкери се занимават с вируси !!!???
  • 3
    Зо
    Зомби
    1 0
    16:01, 24 сеп 2020
    Здравейте зомбита довечера преди да си легнете знаете рупате си салатата пиете си ракията *****вате ако мине номера ако не гледате телевизор целувате ИФОНА с андроид версия незнам коя си за лека нощ и си лягате
Последни новини