Мъж на 44 години от Хасково е заразен с коронавирус

Мъж на 44 години от община Хасково е носител на коронавирус. Информацията за него е подадена към РЗИ-Хасково. През днешния ден предстои да му бъде връчено предписание за поставяне под домашна карантина.

От Областния оперативен щаб съобщават тази сутрин, че за последното денонощие на територията на областта са взети пет проби за наличие на коронавирусна инфекция. Три от тях са контролни, взети от РЗИ-Хасково, две жени на 41 и 43 години от община Димитровград и на 18-годишната жена от община Хасково. И трите проби са отчели отрицателен резултат.

Другите две проби са взети от МБАЛ-Хасково. Едната е на пациент от Инфекциозно отделение, а другата е втора контрола на 71-годишния мъж от Община Димитровград. Пробите са отрицателни.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 114, включително установеният за последното денонощие 1 нов случай.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    25
    2551
    9 -4
    10:19, 14 авг 2020
    Според националните данни за последното денонощие в областХасково няма нов случай!!!Тези малоумници от нашата болница явно не са разбрали че за днес няма отпуснати кинти затях и са обявили нов случай погрешка!!!А може би е бонус за парите които са откраднали преди!!!
    • Не
      Не знам
      5 -2
      11:38, 14 авг 2020
      кой е малоумен.Обявеният случай е от РЗИ.Не от болницата.А в последната не са малоумни , а престъпно небрежни и безотговорни.Ръководството имам предвид.Умишлено се правят малко тестове - както на пациенти,така и на персонала.
    • Аб
      Абе
      4 -3
      12:08, 14 авг 2020
      Някой разправяше, че ти давали пари да те пишат болен от Ковид. Някой знае ли как и къде?
      За един прЕател питам...
Последни новини