Фатих Осман представя ризорт колекцията “Wings of Freedom”

Модния бранд FAITH IN FATIH реши да изненада модните си последователи в разгара на лятото. Дизайнерът Фатих Осман представя ризорт колекция, която нарече “Wings of Freedom”/Крилата на Свободата/. Тя е разделена на две основни части. В първата се наблюдава изключително силно изразена ефирност при дрехите, даващи свобода на движение и усещане за лекота, постигнато с многобройни воали. Във втората линия от колекцията пък е заложен основния елемент, наблюдаващ се още от първите колекции на бранда, клубна мода, която далеч не познава рамките на сезоните и ограничението на времевите параметри. Вечерни и сексапилни визии, готови за покоряването на нощта, партитата и празничните поводи.

Колекцията “Wings of Freedom” не познава рамки и далеч не е капсулирана в таргета си за определен тип жени. Този път уникалността й идва именно от това и не случайно е наречена „Крилата на Свободата“. Дрехи, които могат да бъдат позиционирани в ежедневието на всяка една жена: ефирни, леки за през светлата част на деня, които отстъпват реда си на втората част от колекцията, а именно вечерните облекла, изобилстващи от семпли визии до по-екстравагантни тоалети.

Фотосесията към ризорт колекцията бе заснета в култовия морски клуб Hacienda Beach в Лозенец, а талантливия дизайнер бе вдъхновен и от арт инсталацията „Крилата“ дело на известния български художник Стефан Божков. „Тази колекция е любовно писмо не само към свободата, но и към бунта на лятото и носи харизмата, която ще бъде предадена на всички дами облекли новите ни предложения“, споделя за инспирацията си Фатих Осман.

От FAITH IN FATIH имат и още една новина това лято. В интернет пространството вече функционира обновения моден уебсайт на бранда- faithinfatih.com, както и чисто новия онлайн магазин, в който можете да направите експресните си поръчки.

фотокредит: Владо Василев

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини