Дъвка секс-стимулант, новото оръжие на Мосад

Хамас обвини израелското разузнаване, че вкарва в ивицата Газа контрабандна дъвка, която увеличава сексуалното желание. Възбуждащата дъвка се разпространявала безплатно с цел "да унищожи" младото поколение.

Дали Израел манипулира палестинското население в Газа чрез дъвка, която увеличава либидото? Говорителят на Хамас в Ивицата Газа, Ислям Шахван заяви, че израелското разузнаване удря по традиционните стойности сред младото поколение чрез разпространяването на такива материали в крайбрежния анклав.

Шахван твърди, че Хамас е иззело дъвката, която повишава сексуалното желание, от наркодилъри. Според тях стоката била контрабанда от Израел. Има заподозрени и те са били арестувани.

Аферата излиза на бял свят, когато палестинец подава жалба, че дъщеря му дъвче въпросната дъвка и е станала жертва на страничния ефект.

Израелското разузнаване е обвинено, че насърчава дилъри в ивицата Газа да разпространяват възбуждащата дъвка безплатно.

"Израел се стреми да унищожи социалната инфраструктура на палестинците с тези продукти и да удари по младото поколение чрез наркотици и секс-стимуланти", казва говорителят на Хамас.

Полицията наскоро е конфискувала големи количества наркотици и алкохол, прикрепени към долната страна на влизащи в палестинските територии автомобили. За собствениците на колите се предполага, че са подпомогнати от Мосад, според Хамас.

Оригиналния текст
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини