42 °C

БСП внася вот на недоверие за корупция, обяви Корнелия Нинова

"Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция", обяви председателят на ПГ на "БСП за България" Корнелия Нинова в декларация от парламентарната трибуна.

"Оставката и падането на този кабинет е гаранция за просперитет на България и перспектива пред българския народ", заяви тя.

Нинова информира, че днес от левицата ще внесат предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуване на акции в ПИБ от държавната банка за развитие на занижени цени. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лева от хазната, вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазарта, посочи още тя.

Лидерът на БСП коментира, че съществуват поне три реалности в момента в държавата - първата е пандемията от COVID-19, втората е социалната и икономическа криза, която идва след нея, и третата - най-опасната - разрушаването на държавността. По думите й все повече се засилва усещането, че болестта се използва за политически цели.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ив
  Иванов
  1 0
  14:46, 8 юли 2020
  Някой да обясни на другарката Курнелия Нинова разликата между занижени и завишени цени! Явно не знае за какво точно говори и чете каквото са й написали! За протокола – занижени цени са ниски цени! Смешна е!
  • Ки
   Кирил
   0 0
   14:30, 9 юли 2020
   Тя няма нужните компетенции да проникне в смисъла на текста. Така е като си кон с капаци, ама самочувствието е без покритие. Жалка картинка, аз се чудя как я търпим още!
 • 2
  Пе
  Петър
  1 0
  21:33, 8 юли 2020
  Личи си, че вече тази жена тотално не знае какво прави и говори!
Последни новини