10 °C

МВР в акция за пресичащи на червено и велосипедисти по тротоара

От 18 до 25 юни е в ход специализирана полицейска операция, насочена към опазване на живота и здравето на децата и младежите, голяма част от които от 15 юни са вече във ваканция.

Основното, за което ще следят контролните органи, е недопускане пресичането от пешеходци на платното за движение на нерегламентирани за това места или при забранителен сигнал на светофарната уредба. Друг акцент е недопускане управлението на мотопеди и други видове превозни средства от неправоспособни водачи.

Спрямо водачите на пътни превозни средства да бъде засилен контролът за недопускане отнемането на предимство на пешеходци, управление на МПС и превоз на пътници без използването на обезопасителни средства. Ще се следи и за недопускане на движение на велосипедисти по тротоарите, както и за неизползване на светлоотразителна жилетка в тъмната част на денонощието.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    До
    До Пътна полиция
    3 0
    10:07, 19 юни 2020
    Боклуци долни! Пак ще тероризират обикновените хора, за да пълнят хазната, за да може власт имащите да има от къде да крадът.
    Вземете от **** *******, той има милиарди. Като се правите на загрижени помагайте на хората, а не ги глобявайте! Обикновените хора изнемогват и едва свързват двата края.
    За да си заработите заплатите сте готови и през трупове да минавате. Гадни, алчни копелета. Няма грам човещина във вас. Писна ни от вас и от Хунтата, на която служите! Ще дойде ден в който всички вие ще бъдете линчувани от народа.
    И този ден ще е бъде скоро!
  • 2
    Ун
    Унуфри
    0 0
    14:36, 19 юни 2020
    Значи, ако някой не спазва правилата и го глобят е терор. И не са виновни управниците а тези който ги избират. Хората са казали каквото посееш, такова ще пожънеш.

Случаен виц

Последни новини