Млад мъж лиши учениците от Подрумче от компютър, залавят го

Криминалисти от РУ-Крумовград са разкрили извършената кражба на компютър и тонколони от училището в село Подрумче в хода на специализирана операция вчера за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. В полицейското управление е задържан 26-годишен. Открадната техника е била открита и иззета. Съпричастни към деянието се оказали и двама 15-годишни. Разследващ полицай продължава работата по досъдебното производство за кражба. 

Нерегистриран мотоциклет е бил установен от полицейски служители на РУ-Джебел вчера. 28-годишен се придвижвал с моторното превозно средство в село Устрен. Проверката по случая е по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 73 моторни превозни средства и 89 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Кърджали вчера с цел осигуряване на безопасно движение. Констатираните нарушения са 13, за тях са съставени 6 акта и 7 фиша по ЗДвП.

 Две паркирани моторни превозни средства изгорели вчера при пожар в Момчилград. Сигналът за горящите коли е подаден малко преди 17 часа. Екип на службата в града загасил огъня, който унищожил лек автомобил „Опел“  и лекотоварен „Фолксваген“. При извършена проверка служители на РУ-Момчилград установили, че пожарът възникнал вследствие на игра с огън от две 9-годишни деца.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини